Survivalrun FIT Zeist maakt parcours 2018 bekend

Het nodige denkwerk is gedaan..
Ondanks dat het bouwen van de hindernissen pas in de laatste week voor de survivalrun zal starten waren de voorbereidingen al in volle gang. Het nodige denkwerk is gedaan om weer een deels nieuw en extra gaaf hindernis parcours neer te zetten. Uitdaging hierin was onder andere de vergroting van het aantal deelnemers en natuurlijk een nog sterker deelnemersveld door het NK KSR.

“NK-waardig” parcours
Een goede doorloop zonder wachttijden voor de wedstrijd lopers is natuurlijk het aller belangrijkst, hindernissen worden in veelfout opgebouwd om zoveel mogelijk wachtrijen te voorkomen. Daarnaast willen we een “NK-waardig” parcours neerzetten en zijn er diverse nieuwe hindernissen bedacht t.o.v vorig jaar. Wat dacht Het parcours zal zich kenmerken door een goede afwisseling van stukken lopen over bospaden en toch wel zware hindernissen. Zo neem je bij de start een touw mee die je nodig hebt voor de eerste hindernis, zijn de korte touwtjes weer van de partij, mag je apenhangen om een “dikke buis”, luid je de bel bij de heen en weer apenhang en zit er een spaanse ruiter in. Het venijn zit hem weer in de staart want dan zul je diverse combi hindernissen voor je kiezen krijgen om af te sluiten met de geheel vernieuwde eindhindernis boven het zwembad!

Kortom, genoeg redenen om je als deelnemer goed voor te bereiden en als niet deelnemer om te komen kijken naar de zwoegende deelnemers.

Bekijk het parcours online

Het parcours van 2018 is te zien op de interactieve kaart via https://www.survivalrunzeist.nl/parcoursen/ of ga direct naar de online interactieve kaart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven