Starttijden bekend Survivalrun FIT Zeist 2018

Op uw plaatsen… Klaar… de Topklasse deelnemers zijn opgemaakt, de rankings zijn geteld en alle verzoeken waargenomen, kortom de DEFINITIEVE startlijst voor 18 maart is bekend! Check hier de starttijden van Survivalrun FIT Zeist

Het opmaken van de startlijst is in samenwerking met en volgens alle richtlijnen van de Survivalbond opgemaakt, dit is dus de startlijst waarbij een zo eerlijk mogelijke startvolgorde gehanteerd is. De startnummer kunnen wellicht soms wat vreemd ogen maar dit komt doordat de shirtnummers al 6 weken geleden zijn opgemaakt maar de definitieve startlijst gebaseerd is op het tussenklassement na Gendringen.
Wil je het reglement er nog op nalezen, deze vind je hier: https://survivalrunbond.nl/reglementen/.

Verzoeken kunnen helaas niet meer verwerkt worden.
We krijgen nog verschillende verzoeken binnen of er nog ingeschreven kan worden, nog plaats is op de reservelijst of nog om startplekken om te zetten.

Helaas is dit niet meer mogelijk door talloze andere werkzaamheden die er nog zijn ter voorbereiding van de run. De startlijst is definitief en we zitten VOL.
Wellicht overbodig, maar we willen toch nog melden dat deelname op een startbewijs van een ander niet is toegestaan omdat je dan niet verzekerd bent en competitievervalsing kan ontstaan. Met diskwalificatie als gevolg.

Schermafbeelding 2018-03-08 om 13.40.30

Scroll naar boven