Vrijwilligers

[efcb-section-conference layout=”small” import=”” title=”Superleuk dat je wilt helpen als vrijwilliger!” image=”” date=”” datetext=”” location=”” view_text=”” view_url=”” hide_register_button=”yes” youtube_code=”” background_image_desktop=”https://www.survivalrunzeist.nl/wp-content/uploads/2016/11/vrijwilligers-1.jpg” background_image_tablet=”https://www.survivalrunzeist.nl/wp-content/uploads/2016/11/vrijwilligers-1.jpg” background_image_mobile=”https://www.survivalrunzeist.nl/wp-content/uploads/2016/11/vrijwilligers-1.jpg” background_color=”” title_font_color=”#2277f7″ date_location_color=”” register_button_background=”” register_button_color=”” title_font_size=”” date_location_font_size=”” register_button_font_size=”” margin_top=”” margin_bottom=”” calendar_text=”” hide_calendar=”yes” entities=””][/efcb-section-conference][efcb-section-event-description title=”Help een handje, het is nog leuk ook!” text_alignment=”” title_font_color=”” text_font_color=”” background_color=”#ffffff” margin_top=”” margin_bottom=””][content]

Wat kun je doen?

Het belangrijkste is uiteraard de wedstrijddag (zondag 19 maart 2023), maar ook bij een van de vele opbouw dagen en bij het opruimen maken vele handen licht werk. Knoopkennis is niet vereist, als je van aanpakken weet en een beetje handig bent is dat voldoende! De bouwdagen zijn meestal in het weekend van 9 tot 16 uur maar zullen de week voor de run ook op werkdagen zijn. Als je maar een deel van de dag kan helpt dat natuurlijk ook. Hieronder alvast wat zaken die je echt moet weten:

  • Als vrijwilliger duurt de wedstrijddag van 8 tot 18 uur.
  • Als je niet de hele dag kunt, kijk of je een (tijdelijke) vervanger kunt vinden.
  • De meeste vrijwilligers zijn nodig als jurypost bij een hindernis.
  • De organisatie bepaalt de indeling, deze volgt met nadere info circa 2 weken van tevoren.
  • Alle vrijwilligers krijgen drinken, een lunchpakket en een traktatie na afloop.

Bekijk hier meer informatie over de taak als vrijwilliger

Vrijwilligersindeling

Ben jij benieuwd waar je survival maatjes of kennissen aan het doen zijn op de wedstrijddag? We delen je graag onze indeling van alle vrijwilligers zodra deze klaar is!

Doe gratis mee aan de Vrijwillgersrun op 18 maart!

Al onze vrijwilligers mogen op zaterdagmiddag 18 maart GRATIS meedoen met de vrijwilligersrun. Je loopt naar keuze het 5km parcours of het 7,5km parcours. Je hebt wel enige survivalervaring nodig om mee te doen.

Aanmelden?

We zijn compleet! Wil je nog komen helpen? Neem dan contact op met Hayke via vrijwilligers@survivalrunzeist.nl.

[/content][/efcb-section-event-description][efcb-section-button text=”Meld je hier aan als vrijwilliger!” url=”https://forms.gle/zyYHLZM3NJt3Cgrc8″ text_alignment=”center” width=”400px” height=”50px” text_font_color=”#000000″ text_font_hover_color=”#000000″ background_color=”#ffe348″ background_hover_color=”#eeee22″ border_color=”” text_font_size=”20px” margin_top=”-50px” margin_bottom=”-50px”][/efcb-section-button][efcb-section-event-description title=”” text_alignment=”” title_font_color=”” text_font_color=”” background_color=”” margin_top=”-30px” margin_bottom=””][content]

Vragen?

Vragen kunnen worden gestuurd naar vrijwilligers@survivalrunzeist.nl [/content][/efcb-section-event-description]

Scroll naar boven