Deels vernieuwd parcours 2019 bekend!

De bouwcommissie heeft de nodige avondjes vergaderd, het tekenwerk is verricht en de materiaal lijsten zijn opgesteld, kortom: Het parcours en de hindernissen van de Survivalrun FIT Zeist 2019 zijn bekend! Via deze link vind je de route en de 28 hindernissen die je onderweg zult bedwingen.

Deels vernieuwd parcours
We hebben de route kort van te voren deels moeten wijzigen. Een stuk van het bos waar onze run normaal doorheen gaat is namelijk door de eigenaar deels onveilig verklaard vanwege achterstallig boom onderhoud. Vanwege de veiligheid wordt daarom dit deel van bos vermeden. Gelukkig hebben we een goed alternatief gevonden, met als voordeel dat de route dit jaar gedeeltelijk met de fiets te volgen zal zijn!

Nieuwe hindernissen maken het verrassend
Mede door de vernieuwde route maar ook vanwege de creatieve geesten van onze bouwcommissie zul je dit jaar diverse vernieuwde hindernissen tegenkomen. Wat dacht je van een compleet vernieuwde start waarbij je de eindhindernis al van dichtbij mag bewonderen, een nieuwe lastensleep met flinke “sjoelschijven”, een nog nooit eerder geziene “spaanse ruiter met schuifband” en ga zo maar door!

Of te wel, laat het bouwen maar beginnen!

parcours-2019-survivalrunzeist

Bekijk het parcours online

Het parcours van 2018 is te zien op de interactieve kaart via http://www.survivalrunzeist.nl/parcoursen/ of ga direct naar de online interactieve kaart